Välkomna till Villa Sol

Ett Bed and Breakfast med det lilla extra. med närhet till havet och i hjärtat av Borgholm på Öland.

öppet året runt såklart!vi OCH VILLA SOL

Hej! Kul att ni har hittat hit. Maria och Jimmy heter vi som tog över Villa Sol våren 2022. Ett vackert solgult hus från 1926.

villan är belägen mitt i centrala Borgholm och väl omlindad av en lummig trädgård. Vi längtar till att få välkomna er till en mix av den svenska sommaren och den ljuva kontineten. Det bästa av två världar enligt oss.

Bästa läget. Ett Stenkast från allt man kan tänkas behöva.

finns det cyklar att hyra? kan man få köpa ett glas vin eller En färdig picknik-korg? Kommer ni ha trubadurafton? så många frågor och så lite svar just nu. men vår förhoppning är att vi kommer kunna svara ja på alla dessa punkter. men ha tålamod med oss, vi uppdaterar här och på instagram. ett tips är att gå in på oland.se där ser ni mycket av vad öland har att erbjuda året om!


Lusthuset

vårA rum och vår omgivning

Gårdsrum nr2Gårdsrum 3 med egen wcLusthusetDubbelrum med egen wcGårdsrum 2 med egen wcGårdsrum 1 med egen wcGårdsrumDubbelrum inne i Villa SolKonstnärsvåningenKonstnärsvåningenDubbelrum 1 på övervåningen i Villa SolDubbelrum med delad dusch/wcEnkelrum konstnärsvåningnenEgengjord marmeladVilla SolFrukostkorgen på Villa Sol.Tvålarna kommer från öländska Grunne och kaffekopparna från Keramikkällaren.Denna stig som leder till detta hittar ni ett stenkast bort från Villa Sol.Ni dricker ert morgonkaffe ur specialtillverkade koppar drejade av Åsa Odén, Keramikkällaren.Jul i gårdsrum nr5Jul på Villa SolHöst på Villa SolHöst på Villa Sol

Våra priser

VILLA SOL BESTÅR AV 5 gårdsrum som har EGEN D/WC. Här ingår frukostkorg, kaffe/te & linne/handduk.RENA LYXEN!

I KONSTNÄRSVÅNINGEN PÅ ÖVERVÅNINGEN ÄR DET LITE MER SJÄLVHUSHÅLL. HÄR FINNS FYRA vackra DUBBELRUM MED DELAD D/WC, DET finns 2 st. det FINNS ÄVEN ETT FULLT UTRUSTAT KÖK. Här fixar ni frukosten själva. PÅ övervåningen finns även vår terrass med morgon- och kvällssol. Fritt wi-fi på hela Villa Sol.


Högsäsong: juni-sep + Skördefesten (28/9-2/10) Juni-augusti: Minimumbokning på 2 nätter.
 
 
Trädgårdsrummen
Dubbelrum med egen dusch/wc, Kyl, TV, kaffe/te. Frukostkorg för 2st samt slutstädning ingår. Extrabädd vid förfrågan.
H 1450 SEK
L 1150 SEK
Förfrågan 
Stort dubbelrum i Villa Sols konstnärsvåning. 2a våningen.
Delad dusch/WC. Tillgång till utrustat kök med kyl/frys. Tillgång till Terrass. Frukost ingår ej. Fritt WiFi. Linne mot tillägg (100 kr pp/natt). Slutstädning ingår. Extrasäng 350:-/natt exkl. linne och frukost.
H 1050 SEK
L 750 SEK


Förfrågan 
Mindre dubbelrum med 2 enkelsängar i Villa Sols konstnärsvåning. 2a våningen. Vädringsbalkong.
Delad dusch/WC. Tillgång till utrustat kök med kyl/frys. Tillgång till terrass. Frukost ingår ej. Fritt WiFi. Linne mot tillägg (100 sek pp/natt). Slutstädning ingår.
H 1050 SEK
L 750 SEK
förfrågan 
Enkelrum i Villa Sols konstnärsvåning. 2a våningen. Vädringsbalkong.
Delad dusch/WC. Tillgång till utrustat kök med kyl/frys. Tillgång till Terrass. Frukost ingår ej. Fritt WiFi. Linne mot tillägg (100 sek pp/natt). Slutstädning ingår.
H 950 SEK
L 650 SEK
förfrågan 
HEM

Boknings- och betalningsvillkor:

slipp extra avgifter på dyrare bokningssiter och boka här genom oss istället. Skicka in en bokningsförfrågan med önskat rum och antal nätter via vårt mailformulär nedan.
Bokningen blir slutgiltigt bekräftad först efter att den har behandlats av oss.

Finns era önskemål tillgängliga så mailar vi en bekräftelse på bokningen samt en faktura.

  • Bokningen är bindande när ni fått er bekräftelse via mail.
  • Betalning sker i förskott enligt datum på faktura.
  • Ni kan avboka gratis fram till 14 dagar före ankomst.
  • Sker avbokning senare än 14 dagar före ankomst debiteras hela beloppet.
  • Vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg återbetalas hela beloppet förutom en avbokningsavgift på 200:-.
  • Åldersgräns 20 år. Midsommarhelgen 25 år.

Vi värnar om dina personuppgifter – GDPR. Villa Sol Bed & Breakfast är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter du registrerar eller delger oss. Vi kommer behandla dina personuppgifter i syfte att administrera bokning och betalning, liksom för att skicka information som du begärt. Du har rätt att när som helst begära rättelse av eventuellt ändrade eller felaktiga uppgifter. Vill du som kund ta del av uppgifterna, kontakta oss för frågor via info@villasol.se. Du godkänner detta genom att bocka i rutan vid integritetspolicy på sidan med dina kontaktuppgifter.


PRESENTKORT

Vi säljer presentkort för er som vill ge bort den perfekta presenten. Ni väljer belopp själva och det ingår en flaska bubbel/alkoholfritt alternativ på rummet vid ankomst. Maila oss för mer info och beställning så ordnar vi ett fint paket och skickar till den adressen ni vill!

Bokningsförfrågan

vänligen maila i första hand då vi gärna vill ha era förfrågningar nedskrivna.

Namn/Name E-post/E-mail Meddelande/Note Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Slottsgatan 30, 387 32 Borgholm Sverige 

+46703775551
+46709909693 

info@villasol.se
maria@villasol.se   
jimmy@villasol.se